Coming soon

Let's make a toast, soon! To the fabulous renovation of Hakaniemi Market Hall, to the restaurant opening on the second floor, to long dinners and tasty lunches in magnificent milieu.

Restaurant will open in Spring 2023, but if you already have something special in mind, please contact us at bookings@kirsikka.fi

Tulossa pian

Pian nostetaan malja! Hakaniemen hallin upealle peruskorjaukselle sekä hallin toiseeen kerrokseen aukeavalle ravintolalle, pitkille illallisille ja maukkaille lounaille suurenmoisessa miljöössä!

Ravintola aukeaa kevään 2023 aikana, mutta mikäli mielessäsi on jo jotain erityistä, ole yhteydessä: bookings@kirsikka.fi

Kirsikka restaurant window

Hakaniemen kauppahalli
Hämeentie 1

puh. +358 9 6128 5020
bookings@kirsikka.fi

Aukioloajat:
Ti-To 11.30-23
(lounas 11.30-14.30 & à la carte 16-)
Pe 11.30-24
(lounas 11.30-14.30 & à la carte 16-)
La 12-24

Spesiaalipäivät:
Juhannusviikko 18.-22.6. suljettu akustiikan parannustöiden takia (Madonna auki koko viikon, myös juhannusaaton 21.6.)

Kesälista korkataan 11.6. ja arkilounas vaihtuu kesälounaaseen 25.6.-9.8.!

Kirsikka restaurant overview of the inside

Tervetuloa

Kirsikka on ravintola ja baari Hakaniemen kauppahallin toisessa kerroksessa. Ei hössötystä, vaan hyvää ruokaa ja tunnelmaa rennossa mutta eläväisessä miljöössä.

Uskomme että hyvä ruoka ja sydämelliset ihmiset tekevät kaikesta parempaa.

Varaukset

Illat & viikonloput: Iltaisin ja lauantaisin koko päivän suosittelemme lämpimästi pöytävarausta. Onlinevarauksen voit tehdä 8 henkeen asti. Tätä suuremmille seurueille tarjoilemme menun, joten varaus hoituu näppärästi bookings@kirsikka.fi -sähköpostin kautta. Toki olet koska tahansa tervetullut ilman varausta, teemme parhaamme pöydän järjestämiseksi tai sitten nappaat paikan baaritiskiltä. Siinä on sangen hyvä paikka nauttia drinkki ja ihailla upeaa arkkitehtuuria.

Lounas: Arkisin lounasaikaan (11.30-14.30) teemme pöytävarauksia vain isommille ryhmille, joten pienet seurueet tervetuloa vain suoraan paikan päälle!

(Kesälounas: Kesälounaalle 25.6.-9.8. on varaukset auki!)

Kirsikka restaurant ceiling, windows and light
Kirsikka restaurant wall

Lahjakortti

Mikä olisi parempi lahja kuin hyvä ruoka ja hyvä tunnelma samassa paketissa? Lahjakorttejamme voi ostaa suoraan ravintolasta, sekä sähköisesti lahjakorttikaupassamme.

Kirsikka restaurant sculpture and art

Löydä perille

Löydät meidät Hakaniemen kauppahallin toisesta kerroksesta. Kun katsot rakennusta ulkoa päin, sijaitsemme suoraan hallin legendaarisen valokyltin alapuolella.

Kuten kaikki tiet vievät Roomaan, myös kaikki kauppahallin sisäänkäynnit vievät Kirsikkaan aina päiväaikaan. Kun hallikauppa on hiljentynyt iltaan ja meillä tunnelma vasta alkaa nousta, pääset meille Hakaniemen torille aukeavan pääsisäänkäynnin kautta: Astu sisään, nouse hissillä toiseen kerrokseen ja nauti!

Instagram

Pysy kartalla seuraamalla meitä.